Werkwijze

Ik vervaardigen alleen sieraden in mijn eigen stijl en ontwerp. Daarom ontwerp ik wel graag met wensen en ideeën van mijn klanten, maar zal ik nooit een bestaand sieraad namaken.

Met het oog op kwaliteit werk ik in opdracht uitsluitend in goud (m.u.v. trouwringen, deze vervaardig ik ook af en toe in titanium of zirconium). Goud is zo’n mooi en slijtvast materiaal dat je sieraad met goed onderhoud een leven lang mee gaat. Goud in zo veel mooie tinten en gehaltes te verkrijgen dat er ontwerptechnisch eindeloos veel mogelijkheden zijn. In combinatie met edelstenen van mooie kwaliteit wordt het een sieraad waar je jaren lang plezier van hebt. 

Om samen te ontdekken hoe jou sieraad er uit moet komen te zien plan ik graag een ontwerpafspraak, tijdens zo’n afspraak is er alle ruimte om de diverse mogelijkheden te bespreken rond om een sieraad. We beginnen met inspiratie halen uit de bestaande handgemaakte sieraden collectie, de aanwezige verzameling edelstenen en bekijken het eigen referentie materiaal. Ondertussen gaan we passen en ervaren wat er nou echt bij je past.

Aan de hand van het beeld van het sieraad naar wens wat ontstaan is tijdens de bespreking, kan ik al een grove prijsinschatting meegeven. Maar er zal altijd een duidelijke offerte toegestuurd worden met eventuele schetsen of foto’s van het eindontwerp.

De gemiddelde doorlooptijd van een opdracht verschilt van 4 week tot 12 weken, afhankelijk van de werkzaamheden en materialen die er bij komen kijken. Mocht u een wat krappe datum in gedachte hebben voor het te maken sieraden, dan denk ik graag met u mee.

Geïnspireerd of nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

 

© 2018 - 2024 Studio Mori | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel